Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášské posezení 6.12.22

Rok 2022 jsme ukončili tradičním Mikulášským shromážděním, tentokrát v Centru pro zdravotně postižené Královéhradeckého kraje v Hradci Králové, Věkoších. Na programu byla výroční schůze klubu . Předsedkyně klubu nás seznámila s vyhodnocením roku 2022, finanční zprávou a výhledem činnosti na rok 2023. Zajímavý je záměr uspořádat po dvou letech přestávky, zaviněné covidem, Sportovní hry Předměřice.

S ohledem na svůj zdravotní stav,  požádala dlouholetá pokladní klubu paní Hana Vojtěchová o uvolnění z funkce. Do této funkce byla nově zvolená paní Blanka Šimrádová. Děkujeme Haně Vojtěchové za vykonanou práci.

 Shromáždění pokračovalo vyhodnocením bowlingové ligy a dále volnou zábavou.V bowlingu se letos mezi nemocnými nejvíce dařilo V.Mlatečkovi a H.Vojtěchové, v doprovodech J.Jarkovskému.

K úspěšnému průběhu  přispěly i výborné řízky s bramborovým salátem, připravené paní Janou Kmoníčkovou a různé sladké i slané pochoutky od členek našeho klubu.

Program zpestřila i tombola, připravená paní Jaruškou Šlezingrovou.

Přejeme všem členům i příznivcům našeho Parkinson klubu krásné Vánoce, a do roku 2023 hlavně hodně zdraví, klidu a pohody.

Foto z akce najdete zde.